Efficienty of international capital movement in conditions of globalization - Kniazeva, Larisa
Rast pohybu medzinárodného kapitálu (ICM) v podmienkách globalizácie. Ovplyvňuje ho nárast objemu medzinárodných kapitálových tokov, integračné procesy, rozvoj nadnárodných korporácií. Negatívne efekty rastu ICM.