Odraz daňové politiky České republiky a Slovenska v daňové kvótě a její struktuře - Kubátová, Květa
Vývoj daňovej kvóty Českej republiky a Slovenskej republiky. Vplyv daňového mixu na roztváranie nožničiek medzi daňovými kvótami Českej a Slovenskej republiky. Klasifikácia daní OECD.