Energetická hospodárnosť budov - Ohradzanská, Alena
Povinná energetická certifikácia budov od januára 2008. Povinnosť vyplývajúca zo zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov. Metodika výpočtu energetickej hospodárnosti budov založená na hodnotení. Energetický certifikát - osvedčenie o vykonanej energetickej certifikácii. Zistenie objektívneho stavu každej budovy z hľadiska energetickej hospodárnosti.