Marketingové řízení vysokých škol - Stávková, Jana
Charakteristika marketingu školy. Služby ako produkty ponúkajúce univerzitami. Analýza vonkajšieho prostredia univerzít. Demografický vývoj. Situácia vo vysokom školstve ČR. Medzinárodné porovnanie vysokého školstva. Uplatnenie absolventov vysokých škôl na trhu práce. Analýza vnútorného prostredia vysokých škôl.