Inovačný potenciál dopravného sektora na príklade Západného Pomoranska v Poľsku - Skweres-Kuchta, Małgorzata
Potreba inovácií v Západnom Pomoransku. Podpora EÚ k vytváraniu clusterov. Programy realizované na regionálny rozvoj. Zameranie sa na prioritu rozvojového programu "Regionálna inovačná stratégia a transfer poznatkov. Zvýšenie inovačného potenciálu pomocou silných stránok spojenia medzi výskumným odvetvím a hospodárstvom.