Asertivní chování se neslučuje s agresivitou - Patočka, Otakar
Asertivita a asertívne chovanie býva často zdôrazňované ako významný prvok v prístupe manažérov a personálnych pracovníkov. Charakteristiky a dopady tohto spôsobu chovania. Sebapresadzovanie vedúcich.