Využijte služeb finančního poradce nebo se jím staňte - Gazda, Adam
Osobné finančné poradenstvo ako reakcia na zvyšujúci sa počet produktov a ponúk pre fyzické osoby na finančnom trhu. Činnosť finančného poradcu tvoria sprostredkovateľské služby v oblasti poistenia, bankových a investičných produktov. Povinnosti finančného poradcu. Získanie kontaktu na finančného poradcu. Schéma fungovania osobného finančného poradenstva.