Nie byť či nebyť, ale či sporiť, alebo míňať - Škriniar, Pavel, 1979-
Nárast úverov pre domácnosti sa očakáva aj v budúcnosti. Rozhodovanie sa medzi sporením a utrácaním. Investície do nehnuteľností. Ukazovateľ RPMN. Prieskum slovenského trhu. Najlepší bezúčelový úver a autoúver Americká hypotéka.