Multilevel marketing může být cestou k úspěchu ale ne pro každého - Bartoš, Jaroslav
Pojem multilevel marketing (MLM). Rozdiely medzi MLM a klasickým priamym predajom. Metóda MLM dopĺňa bežný priamy predaj o tzv. duplikačný efekt. Rozdiely medzi MLM a pyramídovou hrou.