Opční akciové programy v kontextu s teorií a praxí - Duspíva, Pavel
Metódy zainteresovania vrcholového manažmentu. Praktické uplatňovanie akciových opčných programov. Hodnotenie opčných akciových programov z hľadiska teórie akciových trhov. Využitie opčných akciových programov, klady a nedostatky.