Smerovanie účtovníctva verejného sektora - Stašová, Lenka
Snaha o zjednotenie účtovníctva a výkazníctva štátneho a verejného sektora na aktuálnej báze v krajinách Európskej únie, pričom Európska komisia odporúča využitie Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSAS).