Kam s peniazmi v roku 2008 - Poklemba, Pavol
Analýza vývoja kapitálového trhu. Silný vplyv americkej ekonomiky. Zvýšená inflácia ako globálny problém. Realitné trhy na Slovensku. Situácia na trhu dlhopisov. Vklady a peňažné trhy.