Hodnotenie podnikového vzdelávania - Mončeková, Katarína
Hodnotenie podnikového vzdelávania nám poskytuje presnú informáciu o potrebných znalostiach, zručnostiach na danú pracovnú pozíciu a umožňuje identifikovať silné a slabé stránky zamestnancov. Môže byť cenným zdrojom informácií na prípravu následných vzdelávacích a rozvojových aktivít. Základný princíp hodnotenia. Zásady a metódy hodnotenia podnikového vzdelávania.