Krivky splátok úveru a nájomného sa už pretli - Škriniar, Pavel, 1979-
V Bratislave sa už oplatí bývať v podnájme , nie vo vlastnom. Vývoj priemernej ceny nehnuteľností odzrkadľuje finančné možnosti obyvateľstva. Názory čerstvých majiteľov nehnuteľností a čakateľov na vlastné bývanie. Vplyv rastu príjmov obyvateľstva na ceny nehnuteľností.