Prioritou by mal byť v každom prípade klient - Poklemba, Pavol
Ochranu spotrebiteľa služieb finančných poradcov stanovuje aj Etický kódex. Charakteristika etického kódexu. Regulovanie činnosti finančných sprostredkovateľov a poradcov. Riešenie sporov.