Kedy sa má a kedy sa nakupuje - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Analýza správania investorov do podielových fondov a ich reakcie na dosiahnuté výkonnosti. Výber a vývoj fondov. Charakteristika jednotlivých fondov. Zhodnotenie výsledkov.