Hypotekárne bankovníctvo v Nemecku po prijatí novej legislatívy - Horvátová, Eva, 1958-
Princípy nemeckého hypotekárneho bankovníctva platné do roku 2005, do prijatia nového zákona o záložných listoch. Zákon o hypotekárnych záložných listoch z 15.7.2005. Systém záložných listov v nemeckom hypotekárnom bankovníctve. Charakteristika hypotekárnych a komunálnych úverov v Nemecku. Hypotekárna krivka.