Přínos venkovského cestovního ruchu ke stabilizaci evropských zemědělských regionů - Lacina, Karel
Vymedzenie vidieckeho cestovného ruchu. Prednosti života na vidieku. Prekážky rozvoja vidieka. Programy rozvoja vidieka v Česku. Ekoturistika a agroturistika.