Podstata a rozvojové smerovanie hospodárskej politiky Európskej únie - Bracjun, Anatolij
Osobitosti hospodárskej politiky Európskej únie. Ciele hospodárskej politiky EÚ a nástroje na dosiahnutie cieľov. Úskalia dlhodobého smerovania EÚ k väčšej ekonomickej, sociálnej a bezpečnostnej konsolidácii na federatívnom základe. Hlavné reformné oblasti hospodárskej politiky EÚ.