Finanční deriváty jako finanční instrumenty a hazard - Makovský, Zdeněk
Alternatívne dôvody využitia finančných derivátov. Finančné deriváty a finančné nástroje. Finančné deriváty a hazardné hry. Finančné deriváty a hazard z právneho hľadiska.