Hodnocení návratnosti informačního systému v podniku - Myšková, Renáta
Popis postupu pri rozhodovaní o impelemntácii alebo zmene podnikového informačného systému používaného v praxi. Rozhodnutia o využití informačného systému sú urobené na základe vyhodnotenia návratnosti tejto investície, konkrétne pomocou výpočtu ukazovateľa ROI. Rovnakým spôsobom sa rieši a posudzuje aj rozšírenie len o subsystém informačného systému alebo jeho čiastková zmena.