Rozpočtové pravidlá verejnej správy - novela zákona od 1.1.2008 - Konvalinková, Iveta
S účinnosťou od 1. januára 2008 bol novelizovaný zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy zákonom č. 198/2007 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Od 1.1.2008 príspevková organizácia hospodári podľa svojho rozpočtu nákladov, výnosov a výsledku hospodárenia. Zmeny.