Vývoj finančných služieb v rámci EÚ pre roky 2005-2010 - II. - Chovancová, Božena
Zelená kniha o retailových službách na jednotnom trhu Európskej únie. Ciele a opatrenia v oblasti retailových služieb. Jednotná európska platobná oblasť (SEPA - Single euro payment area). Platobné karty.