Globálne rozvojové vzdelávanie v školskej praxi - Vargová, Dáša
Globálne rozvojové vzdelávanie (GRV) ako súčasť edukačného procesu v súlade s navrhovanou koncepciou vzdelávania. Analýza procesu implementácie GRV do školského kurikula, kľúčové kompetencie ciele, obsah a inovatívne metódy a formy vyučovania.