Súčasný proces zavedenia eura v Slovenskej republike - Jankovská, Anežka
Súčasný stav plnenia maastrichtských kritérií v Slovenskej republike. Predpokladané plnenie maastrichtských kritérií na roky 2007-2008. Určenie centrálnej parity a fluktuačného pásma slovenskej koruny v ERM II - Exchange rate mechanism II a časový harmonogram zavedenia eura. Náklady a nevýhody zavedenia eura v SR. Prínosy a výhody.