Nový zákon o minimálnej mzde - Kováčiková, Eva
Zákon č. 663/2007 Z.z. o minimálnej mzde platný od 1. februára 2008. V roku 2008 sa minimálna mzda zvyšovať nebude. Naposledy v roku 2007 k 1. októbru bola suma minimálnej mzdy určená na 8 100 Sk. V priebehu roka 2008 sa bude rokovať o výške minimálnej mzdy k 1. januáru 2009. Príklady.