Komentár k novému zákonu č. 540/2007 Z.z. o audítoroch, audite ... - Fabová, Zdenka
Zákon č. 540/2007 Z.z. z 25. októbra 2007 o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Komentár k novému zákonu.