Komentár k zákonu o účtovníctve po novelizácii vykonanej zákonom č. 198/2007 Z.z. - Moravcová, Katarína
Povinnosť oceňovať majetok a záväzky. Spôsoby oceňovania. Rezervy, opravné položky a škody. Oceňovanie reálnou hodnotou. Odpisovanie majetku.