Motivačný program v organizácii - Hrašková, Dagmar
Štruktúra motivačného procesu. Typy motivácie - individuálna, kolektívna (skupinová), vnútorná, vonkajšia. Vzťah medzi motiváciou a pracovným výkonom. Faktory pracovnej motivácie. Stratégia motivačného programu. Ciele motivačného programu. Návrh krokov pre vytvorenie a zavedenie motivačného programu. Prínosy zo zavedenia motivačného programu pre organizáciu. Náklady na zavedenie motivačného programu. Efektívnosť motivačného programu. Riziká motivačného programu.