Kaizen - tajomný kľúč vedúci k úspechu - Korauš, Antonín
Princíp japonského systému riadenia Kaizen. Kaizen ako súčasť komplexného manažérstva kvality (TQM). Dôležité zásady systému. Metóda Kaizen orientovaná na pracovníkov. Cieľ metódy - odstrániť nedostatky, ktoré manažéri označujú ako 3MU. Filozofia Kaizen. Problémy v implementácii Kaizen.