Menový vývoj v eurozóne od r. 1999 po súčasnosť - Kotlebová, Jana, 1969-
Eurosystém a Európsky systém centrálnych bánk (ESCB). Základný cieľ Európskej centrálnej banky. Stratégia jednotnej menovej politiky. Zmena v pilieroch stratégie menovej politiky. Menový vývoj od roku 1999 po súčasnosť. Vývoj menového agregátu M1, M2 a M3. Úrokové sadzby hlavných refinančných obchodov a HICP.