Cash pooling a cash management - Krajíček, Jan
Podmienky pre vznik nových sofistikovaných bankových produktov a služieb. Cash management a cash pooling - produkty poskytované bankou právnickým osobám. Ponuka nových produktov a zvyšovanie komparatívnych výhod bánk.