Zákon č. 582/2004 Z.z. z 23. septembra 2004 o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady ...
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení ďalších zákonov a zákona č. 538/2007 Z.z. Za úplným znením zákona nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.