Financovanie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Financovanie škôl a školských zariadení upravuje zákon č.597/2003 Z. z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v znení neskorších predpisov. Analýza financovania školstva, hospodárenia školstva a školských zariadení.