Moderná definícia medzinárodného zdaňovania a pravidlá zdanenia úrokov pri cezhraničných transakciách združených spoločností EÚ - Kubicová, Jana, 1961-
Moderná definícia medzinárodného zdanenia. Medzinárodné transakcie. Medzinárodné zdaňovanie - jeho moderná definícia. Holdingové štruktúry. Cezhraničné transakcie medzi spoločnosťami v holdingových štruktúrach. Pravidlá zdanenia úrokov pri cezhraničných transakciách združených spoločností v EÚ. Transpozícia smernice Rady o zdaňovaní úrokov do daňovej legislatívy Slovenskej republiky.