Plánovanie v škole - Miklóssy, Ján
Koncepčný zámer rozvoja školy. Plán práce školy. Štruktúra plánu práce. Prílohy plánu práce. Plán vnútornej kontroly školy. Plán koordinátora prevencie drogových závislostí a iných sociálno-patologických javov. Plán environmentálnej výchovy.