Kontrola vo verejnej správe - Hrašková, Dagmar
Koncepcia kontroly vo verejnej správe. Oprávnenia a povinnosti kontrolného orgánu. Prizvané osoby. Oprávnenia a povinnosti kontrolovaného subjektu. Vnútorná kontrola. Vnútorná kontrola v štátnej správe. Vnútorná kontrola vo verejnoprávnych inštitúciách. Vnútorná kontrola v územnej samospráve. Kontrolné orgány samosprávneho kraja. Finančná kontrola vo verejnej správe. Priebežná finančná kontrola. Následná finančná kontrola. Vonkajšia kontrola - orgány vonkajšej kontroly. Trestno-právna zodpovednosť.