Prepojenosť obchodnej a finančnej integrácie v krajinách V4 - Mirdala, Rajmund
Kľúčové súčasti ekonomickej integrácie - medzinárodná obchodná a finančná integrácia. Zhodnotenie základných súvislostí prehlbovania obchodnej a finančnej integrácie krajín V4 a dôraz na analýzu ich vzájomnej previazanosti. Obchodná a finančná integrácia Českej republiky (vývoj za obdobie r. 1994-2006). Obchodná a finančná integrácia Maďarska. Obchodná a finančná integrácia Poľska. Obchodná a finančná integrácia Slovenska.