Študenti ako aktéri na trhu práce na Slovensku - Plávková, Oľga
Zistenia výskumu Reflexie a hodnotenie kvality štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Význam vzdelania pre študentov, stabilita ašpirácií študentov v oblasti vzdelávania, problémy študentov pri naštartovaní sa a zvládnutí požiadaviek štúdia. Študent ako reálny sociálny aktér trhu práce, účastník sociálnej interakcie a komunikácie. Vstup na trh práce spravidla už počas štúdia, neaktívni a aktívni študenti.