Nepadnúť do pasce bezpečnosť elektronických platieb z pohľadu spotrebiteľa - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Internetový nákup, ceny za doručenie. Výhody pri nákupe cez internet z hľadiska cien tovarov. Riziká elektronického spôsobu platieb. Falošní obchodníci. Využívanie firewallov. Aktualizácia antivírusových programov v PC, vylúčenie vykonávania objednávok tovaru a platieb z neznámych počítačov. Ďalšie opatrenia.