História dôchodkových reforiem v Latinskej Amerike - Škriniar, Pavel, 1979-
Dôchodkové reformy. Správca penzijných úspor. Charakteristiky dôchodkových systémov v štátoch Čile, Peru, Argentína, Bolívia, Mexiko, Dominikánska republika.