Stratégia menovej politiky Európskej centrálnej banky - odolá kritike? - Nemec, Marián
Stručná história stratégií menovej politiky. Stratégia menovej politiky Európskej centrálnej banky - pôvodná a revidovaná stratégia. Kritika stratégie. Obrana stratégie.