Hypotekárna kríza v USA a jej vplyv na slovenskú ekonomiku - Nemšáková, Ivana
Kríza realitného trhu v USA, ktorá vypukla začiatkom roku 2007 zasiahla finančné trhy prakticky na celom svete. Dopad krízy na USA. Vplyv hypotekárnej krízy na Slovensko.