Vybrané aspekty dopytu na poistnom trhu v Slovenskej republike - Pastoráková, Erika, 1972-
Základná charakteristika dopytu na poistnom trhu. Výsledky výskumu realizovaného v rámci výskumnej úlohy na Ekonomickej univerzite v Bratislave s názvom Vplyv európskych integračných procesov na poistný trh v SR.