Medzinárodné účtovné štandardy a ich implementácia v bankovníctve - Horvátová, Eva, 1958-
Podstata prechodu na IAS/IFRS. IFRS v Európe. Európske účtovné nariadenie. Schválenie štandardov IFRS pre používanie v Európe.Všeobecný postup pri transformácii účtovných výkazov. Prezentácia účtovných výkazov. Koncepčný rámec pre zostavovanie a predkladanie účtovnej závierky .Zverejňovanie účtovnej závierky. Prvá aplikácia medzinárodných štandardov účtovného vykazovania.