Úroveň logistických služieb na Slovensku - Dzurová, Mária
Zmena postavenia logistiky a jej vplyv na pokles nákladov, spokojnosť zákazníkov, rast konkurenčnej schopnosti firmy, rast predaja. Podmienky pre poskytovateľov logistických služieb pri vstupe do Európskej únie. Špecifiká trhu logistických služieb na Slovensku.