Hudba pomerne blízkej budúcnosti - Škriniar, Pavel, 1979-
Problematika finančníctva bude v ČR súčasťou učebných osnov. Nepripravenosť občanov na súčasný svet financií. Príprava študijných materiálov pre školy ako narábať s peniazmi. Štandardy finančnej gramotnosti. Hodnotenie finančnej gramotnosti.