Tvorba marketingové strategie - Dzurová, Mária
Zákazník ako kľúčový element, na ktorý by sa každá firma mala orientovať. Zákazník - rozhodujúci faktor úspechu na trhu. Kľúčové slová: kvalita, náklady a výkon. Hľadisko podielu na trhu nahradené zákazníckym podielom. Všadeprítomnosť marketingu. Chyby, ktorých sa manažéri dopúšťajú. Nesplnenie požiadavky zákazníka - priestor pre konkurenciu.