Banky a ich priestor v procese financovania projektov zo zdrojov Európskej únie - Romančíková, Eva
Spolupráca riadiacich orgánov a banky pri spolufinancovaní z eurofondov. Nové nástroje financovania projektov zo zdrojov Európkej únie. Iniciatíva Jessica a Jeremie. Priame úvery a záručné schémy. Fondy rizikového kapitálu. Fondy, ktoré by mali pôsobiť na Slovensku.