Investičné stimuly a ich úloha v hostiteľských ekonomikách - Čornejová Aradyová, Andrea
Problematika investičných stimulov v rámci skúmania globálnych investičných trendov. Argumenty v prospech poskytovania investičných stimulov. Riziká poskytovania investičných stimulov. Investičné stimuly z globálneho hľadiska. Porovnanie investičných stimulov v krajinách V4.